نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است پیشنهاد شهردار مشهد به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران قلندرشریف: خط ۳ مترو مشهد مهم‌ترین بخش ریلی شهری کشور است | مشهد در حوزه قطارشهری خودکفا شده است  تشکیل ۴ کمیته ذیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد خراسان رضوی و مشهد، رتبه نخست کاهش تلفات حوادث رانندگی درون‌شهری طی سال ۱۴۰۳ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۱۴ درصدی تلفات حوادث ترافیکی در مشهد در سال ۱۴۰۳ ۸۸ درصد متوفیان تصادفات مشهد در سال ۱۴۰۳ عابران و موتورسیکلت‌سواران بودند فصل طغیان شته در باغات و فضای سبز شهری مشهد | به ۱۶۰ درخواست مردم در خصوص آفات رسیدگی شد مرکز نوآوری‌های حمل‌ونقل شهرداری مشهد آغازبه‌کار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

یزد و مشهد خواهرخوانده می‌شوند | خواهر خواندگی فقط متعلق به دو شهر خارجی نیست

  • کد خبر: ۱۷۵۸۹۲
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
یزد و مشهد خواهرخوانده می‌شوند | خواهر خواندگی فقط متعلق به دو شهر خارجی نیست
رئیس کمیسیون  گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و روابط بین الملل شورای شهر یزد گفت: برای تبادلات بهتر در پی خواهر خواندگی یزد و مشهد هستیم.

فاطمه حقیرالسادات در گفت‌وگو با  خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص انعقاد تفاهم‌نامه با معاونت گردشگری و زیارت مشهد، اظهار کرد: مشهد شهری با ویژگی‌های فرهنگی و زائران خاص است و از طرفی یکی از شهرهای پرجمعیت کشور است. یزد نیز تنها شهر تاریخی است که پس از ونیز در میراث جهانی ثبت شده است.

رئیس کمیسیون  گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و روابط بین الملل شورای شهر شهر یزد ادامه داد: معاونت‌ گردشگری یزد در پی انعقاد تفاهم‌نامه با سایر شهرها از جمله مشهد است چرا که مشهد زائر و گردشگر بسیار زیادی دارد که برای ما حائز اهمیت است. 

وی افزود: با اینکه حوزه گردشگری مشهد زیرمجموعه کمیسیون فرهنگی است اما نکته مثبت استقلال معاونت زیارت و گردشگری است. یزد دارای بافت تاریخی زنده است که ثبت جهانی شده و این انسجام بافت تاریخی در مشهد وجود ندارد، اما معاونت گردشگری و زیارت شهرداری مشهد در پی پیاده‌سازی این انسجام در مشهد است و در این زمینه برنامه‌ریزی های خوبی شده است.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای شهر شهر یزد با بیان اینکه نشست مسئولین گردشگری شهرهای مشهد و یزد جهت استفاده از ظرفیت‌های هر شهر برگزار شد، گفت: مشهد در حوزه زیارت و گردشگری به ویژه گردشگری سلامت بسیار فعال است،  در همین راستا نیز تجربه‌های خوب یزد و مشهد را در اختیار یکدیگر قرار دادیم. 

حقیرالسادات ادامه داد: موضوع انعقاد تفاهم‌نامه جهت ایجاد اشتغال، جذب گردشگر و ارتقای آن مذاکره شد. ما در پی استفاده از ظرفیت‌هایی چون گردشگری سلامت و مذهبی مشهد هستیم. از طرفی یزد قطب ناباروری خاورمیانه است و انشاءلله طی این ارتباطات اتفاق خوبی رخ می‌دهد. 

وی در نهایت تاکید کرد: مشهد و یزد خواهر خوانده‌های خوبی دارند، اگر روابط ما در این حوزه افزایش یابد بسیار مطلوب است، خواهر خواندگی فقط متعلق به دو شهر خارجی نیست و ما در پی خواهر خواندگی مشهد و یزد هستیم که تبادلات بیشتری انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->